Mediha - Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe


Vizyon: Okulumuz, öğrencilerimizin sosyal hayatta geçerliği olan bağımsız hayat becerileri ile donatıldığı, sanatsal, sportif, kültürel faaliyetlerle desteklendiği, ailelerin eğitim sürecine etkin olarak katıldığı, öğrencilerimiz okuldaki eğitimlerini tamamladıklarında korumalı iş yerinde çalışabildikleri, velilerimizi ve toplumun diğer kesimlerini farklı gelişen çocuklar konusunda bilinçlendirmede yol gösteren bir anlayışla hizmet vermektedir.

Misyon: Biz farklı gelişim gösteren bireylerin hayatlarını bağımsız olarak idame etmesini amaçlamanın yanı sıra, onların ailelerinin hayatlarını kolaylaştırıcı fırsatlar sunarak, toplumun bilinçlenmesinin öneminin üzerinde duran bir yaşam okuluyuz.

Başarılar: İSTANBUL İLİNDE AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ YAPAN İLK ÖZEL EĞİTİM OKULU

Pansiyon Bilgileri: Pansiyon bulunmamaktadır.
Saatler: 09:30 - 14:50
Isınma: DOĞALGAZ SİSTEMİ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: YOK
Servis Bilgisi: Öğrencilerimize 7 servis hizmet vermektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuza il ve ilçe özel eğitim kurulları tarafından yönlendirmesi yapılan öğrenciler kabul edilmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Tübitak-4006, Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz, Okulum Temiz, İstanbul Veli Akademileri projeleri uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri:
Kontenjan Bilgileri: 32
Diğer Hususlar: Okulumuzda birinci, ikinci ve üçüncü kademe birlikte eğitim görmekte olup toplam öğrenci sayımız 76´dır. Öğrencilerimizin tamamı orta-ağır zihinsel yetersizliği olan öğrencilerdir. Aynı zamanda birçok öğrencimizin de bedensel engelleri mevcuttur.

Telefon - 02163868744

Belgegeçer - (216) 302 3816

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://medihaturhantansel.meb.k12.tr

Adres - Erenköy Mah. Şemsettin Günaltay Caddesi Kaptan Arif Sokak No 57 Kazasker Kadıköy/İSTANBUL

Öğretmen :14
Öğrenci :29
Derslik :5
Atölye-İşlik :2
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :65
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : KADIKÖY RIHTIMA 7 KM Ulaşım : 1. BANLİYÖ TRENLE ERENKÖY TREN İSTASYONUNDA İNİLEREK 2. KADIKÖY-KARTAL,KARTAL-KADIKÖY İSTİKAMETİNE MİNİBÜS YOLUNU KULLANAN TÜM MİNÜBÜS-OTOBUSLERE 17L, 17, 2,112 BİNİLEREK KAZASKER DURAĞINDA İNİLEREK BULUNABİLİR Yerleşim Yeri Bilgisi : BAĞDAT CADDESİ İLE ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ(MİNİBÜS YOLU) ARASINDA ERENKÖY KAZASKER MEVKİNDE

Adres - Erenköy Mah. Şemsettin Günaltay Caddesi Kaptan Arif Sokak No 57 Kazasker Kadıköy/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Kadıköy merkezden Pendik minübüs yoluna doğru hareket eden minübüslerle, o yönde hareket eden bütün halk otobüsleri ve İETT otobüsleri ile KAZASKER durağında inerek ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kadıköy´e 5km uzaklıktadır.